Telefon ikonÅpne/lukk meny
«Høy servicegrad og
svært profesjonell oppfølging»

Kundeuttalelser

«AIM Norway SF har brukt Interspeedia som rekrutteringssystem i 3 år, og dette har gitt oss en ny, enklere og mer profesjonell hverdag i rekrutteringsprosessene våre og er ikke minst tidsbesparende.

Vi får også meget god og rask oppfølging og service.»

Jon Arne Sogge, Human Resourses, Aim Norway SF

 

«Garderobe-Mannen har siden 2009 hatt et nært og svært godt samarbeid med Performia. Performia er for oss en totalleverandør av tjenester rettet mot rekruttering, de har høy servicegrad og er svært profesjonelle i sin oppfølging av deg.»

Tor-Arne Moss Westlund, regionsleder, Garderobe-Mannen AS

 

«Hunter Douglas Norge AS har brukt Performia og Interspeedia i mange år ved rekruttering, og vi har veldig god erfaring med det. Det beste med systemene er at det forenkler rekrutteringsprosessen betydelig!

Performia yter personlig og hjertelig service! Hyggelige mennesker som alltid yter det lille ekstra og står på for at du som kunde skal bli fornøyd!»

Stine Therese Nymoen, Human Resources, Hunter Douglas Norge AS

 

«Helly Hansen har benyttet Interspeedia i snart 4 år. Det er enkelt å benytte, med en veldig enkel administrasjon. Man slipper også en full mailboks, og alle kandidater får alltid svar om at søknaden er mottatt. Med flere brukere kan man administrere behov for mange avdelinger enkelt og greit samtidig. De som ikke er superbrukere opplever også systemet enkelt og oversiktlig i bruk, og flere kan få tilgang til samme informasjon. Den support/service som ytes, er veldig bra og rask.»

Angela Schulstad, HR-ansvarlig, Helly Hansen

 

«Når det gjelder rådgivning mht. ansettelser har undertegnede nesten 20 års erfaring i bruk av Performias tjenester.

I denne perioden har leverandøren vist seg tillitsverdig og kompetent, samt fleksibel og tilpasningsdyktig overfor en mellomstor bedrift som kun ansetter noen ganger i året.

Siden bedriften har benyttet personlighetstesten over en årrekke, har vi hatt gode muligheter til å se om den ansatte matcher sin test. Svært ofte har det vist seg – både mht. de positive og negative sidene – at testene beskriver kandidatene faktisk meget godt.»

Martin A. Dokkan, daglig leder, Industri- og Boliggulv A/S

 

«Swedish Match Norge AS har benyttet Performias tjenester ved rekruttering i en årrekke.

Feilrekruttering kan være kostbart for enhver virksomhet, derfor føler vi det er viktig å ha bistand av høy kvalitet og sterk faglig kompetanse. Dette innehar Performia, og kan anbefales på det sterkeste som samarbeidspartner som en helhetlig leverandør av  rekrutteringstjenester.»

 Geir Gjevik, salgssjef, Swedish Match Norge AS

 

«Vi ble kjent med Performia i 2009 etter å ha bommet på noen ansettelser. Vi gikk på seminaret deres og fikk mange gode råd om hvordan utforme annonser, vurdere søknader, stille gode spørsmål på intervju og hvordan sjekke referanser. Videre begynte vi å bruke Performia sine tester til å kvalitetssikre kandidater.

Den testingen sammen med den opplæringen vi fikk, har bidratt stort til gode og effektive rekrutteringsprosesser i vårt firma. Vi har gjort minimalt med feilansettelser etter at dette kom på plass, og vi er svært fornøyd med Performia.»

Cedric Gormond, forretningsutvikler/aut. regnskapsfører, Vangdal Regnskap AS

 

«Performias Fullservice anbefales på det varmeste, særlig for krevende stillinger hvor det kan være utfordrende å få kvalifiserte søkere og/eller når egen tid eller kapasitet er begrenset. Rekruttering er et fag Performia behersker, og deres Fullservice gir god avkastning på investeringen!»

Frode H. Syvertsen, salgs- og markedsdirektør, Hunter Douglas Norge AS, avd. Kjells markiser