Telefon ikonÅpne/lukk meny
«Høy servicegrad og
svært profesjonell oppfølging»

Kundeuttalelser

«AIM Norway SF har brukt Interspeedia som rekrutteringssystem i 3 år, og dette har gitt oss en ny, enklere og mer profesjonell hverdag i rekrutteringsprosessene våre og er ikke minst tidsbesparende.

Vi får også meget god og rask oppfølging og service.»

Jon Arne Sogge, Human Resourses, Aim Norway SF

 

«Garderobe-Mannen har siden 2009 hatt et nært og svært godt samarbeid med Performia. Performia er for oss en totalleverandør av tjenester rettet mot rekruttering, de har høy servicegrad og er svært profesjonelle i sin oppfølging av deg.»

Tor-Arne Moss Westlund, regionsleder, Garderobe-Mannen AS

 

«Hunter Douglas Norge AS har brukt Performia og Interspeedia i mange år ved rekruttering, og vi har veldig god erfaring med det. Det beste med systemene er at det forenkler rekrutteringsprosessen betydelig!

Performia yter personlig og hjertelig service! Hyggelige mennesker som alltid yter det lille ekstra og står på for at du som kunde skal bli fornøyd!»

Stine Therese Nymoen, Human Resources, Hunter Douglas Norge AS

 

«Performia Norge har to ting de overgår alle andre på: En utrolig treffsikker evaluering av kandidatenes personlighetstrekk, og en dyptpløyende forståelse av hva slags medarbeider jeg har behov for. Takk til Ivar og Ellen!»

Trond Samstad, daglig leder, Samtext Norway AS

 

«Når det gjelder rådgivning mht. ansettelser har undertegnede nesten 20 års erfaring i bruk av Performias tjenester.

I denne perioden har leverandøren vist seg tillitsverdig og kompetent, samt fleksibel og tilpasningsdyktig overfor en mellomstor bedrift som kun ansetter noen ganger i året.

Siden bedriften har benyttet personlighetstesten over en årrekke, har vi hatt gode muligheter til å se om den ansatte matcher sin test. Svært ofte har det vist seg – både mht. de positive og negative sidene – at testene beskriver kandidatene faktisk meget godt.»

Martin A. Dokkan, daglig leder, Industri- og Boliggulv A/S

 

«Swedish Match Norge AS har benyttet Performias tjenester ved rekruttering i en årrekke.

Feilrekruttering kan være kostbart for enhver virksomhet, derfor føler vi det er viktig å ha bistand av høy kvalitet og sterk faglig kompetanse. Dette innehar Performia, og kan anbefales på det sterkeste som samarbeidspartner som en helhetlig leverandør av  rekrutteringstjenester.»

 Geir Gjevik, salgssjef, Swedish Match Norge AS

 

«Vi ble kjent med Performia i 2009 etter å ha bommet på noen ansettelser. Vi gikk på seminaret deres og fikk mange gode råd om hvordan utforme annonser, vurdere søknader, stille gode spørsmål på intervju og hvordan sjekke referanser. Videre begynte vi å bruke Performia sine tester til å kvalitetssikre kandidater.

Den testingen sammen med den opplæringen vi fikk, har bidratt stort til gode og effektive rekrutteringsprosesser i vårt firma. Vi har gjort minimalt med feilansettelser etter at dette kom på plass, og vi er svært fornøyd med Performia.»

Cedric Gormond, daglig leder, Vangdal Regnskap AS

 

«Performias Fullservice anbefales på det varmeste, særlig for krevende stillinger hvor det kan være utfordrende å få kvalifiserte søkere og/eller når egen tid eller kapasitet er begrenset. Rekruttering er et fag Performia behersker, og deres Fullservice gir god avkastning på investeringen!»

Frode H. Syvertsen, salgs- og markedsdirektør, Hunter Douglas Norge AS, avd. Kjells markiser