Telefon ikonÅpne/lukk meny
Enklere, raskere og
mer treffsikker rekruttering

Vår filosofi

Vårt mål er å gjøre rekruttering enklere, raskere og mer treffsikker. Dette gjør vi ved å levere systemer og verktøy som på en ryddig måte gir rask tilgang på mye relevant informasjon.

Vi gir våre kunder mest mulig kunnskap om forholdene mellom produktivitet, personlighet, motivasjon og kunnskap slik at de ansetter mennesker med gode intensjoner, og dermed øker produktiviteten og ekspansjonen i bedriften. Vi leverer løsninger som gjør våre kunder mer kapable til å løse egne rekrutteringsprosesser.

Feilansettelser handler som regel ikke om uriktige mennesker eller uriktige stillinger, det handler om uriktige kombinasjoner. Performia leverer systemer og tjenester som sørger for at våre kunder får rett person på rett plass. Med rett fokus og gode verktøy blir ansettelsesprosessen mer lystbetont, da størstedelen av tiden brukes på de som er aktuelle kandidater.

Performia Norge AS er tilknyttet Performia International som utelukkende jobber med rekrutteringstjenester. Selskapet ble grunnlagt av i 2001 og har siden den gang åpnet kontorer i mer enn 20 land. Daglig leder Ivar Bruvoll har mer enn 30 års erfaring fra rekrutteringsbransjen.

Performias systemer er til for å gi våre kunder de verktøyene de trenger for å ansette produktive mennesker som bidrar positivt til bedriften.

Performia leverer løsninger for alle typer bedrifter, store og små.

Vi kan gi deg det hele – fra rekrutteringsseminar, testing, intervjuer, annonseutforming, administrasjonsverktøy for CV-håndtering til å gjennomføre hele rekrutteringsprosessen for deg. Performia er en fullserviceleverandør.

Her er en kort video som gir et bilde av hvordan Performia gir deg de beste rekrutteringsløsningene: