Telefon ikonÅpne/lukk meny
Kunsten å finne
Riktige søkere

Intervju

Intervju, hjelp_til_jobbintervju

Få ny kunnskap. Performia gjennomfører ditt neste intervju sammen med deg!

Pris fra kr 2.500,- per intervju

Mange som ikke er flinke til å få jobben gjort, er eksperter på å få den. De har jobbsøkerkurs, profesjonell hjelp til å sminke CV-en og solid erfaring fra intervjuer.

På den andre siden har du den mer beskjedne typen som tar det som en selvfølge å levere mer enn forventet og innen avtalt tid. De er gjerne mindre opptatt av å selge seg selv og kan lett falle igjennom fordi søknad og CV ser for tynn ut eller fordi kandidaten ikke er flink nok til å reklamere for seg selv i intervjuet.

Dersom du får kun to spørsmål å stille i intervjuet bør det være noe i retning av: «Hva har du bidratt med / skapt av resultater som er relevant for stillingen du søker på?» og «Hvem kan bekrefte dette?» Fokuset i et intervju skal være mer på hva personen har fått til og mindre på hva personen har gjort. Det er mange som gjør mye og lager mye støy uten at resultatene blir levert.

Et intervju skal kjøres enkelt og rett på sak

En rekrutteringsprosess handler om å systematisere tilgjengelig informasjon. I et intervju møtes to likeverdige parter som har noe å tilby hverandre; du – en jobb, og den du intervjuer – arbeidskraft.

Begge parter har ansvar for å innhente relevant informasjon. Etter et intervju skal du ha et klart bilde av om dette er en person som passer inn i miljøet og vil levere gode resultater i stillingen.

Kandidaten skal være trygg på at bedriften er et sted der vedkommende kan bidra, trives og utvikle seg.

Den som intervjuer, styrer møtet og setter agendaen.

Med sunt folkevett, et åpent sinn, alminnelig folkeskikk og en god porsjon nysgjerrighet kommer du langt som intervjuer. Vet du hva du skal se etter, samtidig som du har gode spørsmål å stille, kommer du enda lengre. Et godt jobbintervju handler om mye mer enn kjemi og magefølelse.

Performia kan gjennomføre intervjuer for deg eller sammen med deg

Performia tilbyr deg to muligheter når det gjelder intervju:

Vi kan gjennomføre førstegangsintervjuene for deg slik at du kun sitter igjen med 2–3 kvalifiserte kandidater til andregangsintervju. Den andre løsningen er at vi tar intervjuene sammen med deg. Du får da en sparringpartner med lang erfaring fra intervjuer.

Hva passer best for deg?

Kontakt oss for et forslag til løsning neste gang du skal gjennomføre et intervju!