Telefon ikonÅpne/lukk meny

Påskekyllinger er til pynt – kamphaner er som regel å foretrekke når noe skal gjøres!

Publisert 22. mars 2016

kylling

Kan en personlighetstest med 200 spørsmål virkelig gi et sikkert bilde av om en person vil levere gode resultater? Svaret på det er naturligvis nei.

Småskeptiske kunder gir stadig vekk tilbakemelding om at det er forbausende hvor godt personlighetstesten vår stemmer, etter at de har observert kandidaten over tid. Vi har hatt kunder som begynte å bruke testen på 80-tallet, og som fortsatt bruker den. Hva er hemmeligheten?

Jeg tror at svaret ligger i å bruke testen som et verktøy. Brukt riktig får du tilgang på informasjon det ellers kan ta måneder eller år å erfare. Personlighetstesten forteller ikke om en person leverer gode resultater, den forteller hvordan personen går frem for å få resultatene.

Testen bekrefter eller avkrefter ditt inntrykk av personen og gir et grunnlag for å stille spørsmål. Sammen med våre analyser, søknad og CV avdekker du hva du må finne ut mer om i intervjuet, og når du sjekker referanser.

Du får også konkrete tips og råd om hvordan du skal få det beste ut av kandidaten du ansetter. De som får mest ut av testen, er de som stiller størst krav til oss. Still krav og bruk oss til du har fått svarene du trenger – det er inkludert i prisen!

Tilbake til forbauselsen over hvor godt testen stemmer. Se selv, gå regelmessig igjennom profilene på kandidater du har ansatt og ring oss gjerne med spørsmål og tilbakemeldinger.

Ta kontakt på 23 31 05 50 eller send oss en e-post for å avdekke om din kandidat er en påskekylling eller kamphane.

Ditt Performia-team ønsker deg en strålende påske!
Ivar Bruvoll
daglig leder